Cina

Objavljeno: 30/01/2010 • Autor: Webmaster • Oznake: , ,

Budite dobri prema svojim aparatima!

Sredstvo za otapanje kamenca, za odmaščivanje espresso aparata i vrećice za čišćenje mlinca trebali bi biti u svakom lokalu osnovni standard. Mlinac i espresso aparat mora se temeljito čistiti, po mogućnosti svakodnevno!

Kava je živa! Ona reagira! Kad stupi u kontakt sa kisikom onda oksidira i ubrzo gubi svoju aromu koju toliko cijenimo. Osim arome, kava pušta i masnoće, ulja i sl. Stoji li kava duže vrijeme u mlincu svi se ti sastojci tamo skupljaju i talože. I drugi djelovi espresso aparata u toku radnoga dana zadržavaju ostatke kave, uglavnom masnoće. Ti ostaci s vremenom počinju puštati stari, gorki i užegli miris koji izrazito utjeće na okus kave

Sve što vam je potrebnoza čišćenje vaših aparata naći ćete u jednoj maloj tvrtki zvanoj Cina Promet. Uz potreban materjal u Cina Promet-u dobit će te i korisne savjete vezane uz vaše aparate.

CINA PROMET je tvrtka koja je uključena i prati razvoj profesionalnog ugostiteljstva već više od 30 godina!

Uređaji za pripremu espresso napitaka, proizvodnja leda (ledomati), perilice za pranje čaša i posuđa, filteri i uređaji za tretman vode samo su neka od područja kojima se Cina Promet bavi. Također nastoje prezentirati i najnoviju tehnologiju, profesionalnu opremu, alate i korisne proizvode u ugostiteljstvu.

Kupci Cine Promet-a su proizvođaći i serviseri ugostiteljske opreme, distributeri espresso kave, ugostitelji, velike i male pržionice kave te jednostavno svi ljubitelji kave.

Radnička cesta 1a
10 000 Zagreb, Croatia
tel.: +385(0)1 61 97 555,
+385(0)1 61 97 555
fax.: +385(0)1 61 97 557
e-mail: info@cina.hr

Vaš oglas ovdje?

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar