Nagradna igra: Teneo Coffee Shop

Objavljeno: 11/03/2011 • Autor: redakcija • Oznake: ,

Odite na kavu u Teneo Coffee Shop!

Na Trešnjevačkom trgu otvoren je mali Teneo Coffee Shop u kojem ćete se uvijek osjećati dobrodošli i u kojem će bez obzira na zakon uvijek biti zabranjeno pušenje. Nude se različiti napitci od kave, prirodni sokovi i čajevi koje sve možete uzeti i za van.

No, priprema dobrih napitka nije jedini cilj. Teneo Coffee Shop nastoji s vremenom stvoriti mjesto komunikacije na kojem se ljudi koji cijene kvalitetu mogu naći i raspravljati o kavi kao široj temi, slušati priče i anegdote i doznati novosti iz svijeta kave. Teneo Coffee Shop se uostalom bavi i uvozom različitih proizvoda za coffee shopove, poput aroma za kavu, koncentrata voća za smoothies ili njihovog hita Tiger Rio Spice CHAI, mješavinu indijskih začina na bazi crnog čaja.

Kao pravi coffee shop nude, naravno, i sve za van u dvije veličine, a sve se može piti toplo ili hladno. Vjerne goste nagrađuju s bonus karticama, svaki 10. napitak je free.

Teneo Coffee Shop časti svaki tjedan dva čitatelja našeg portala s dva Flavored Latte Macchiata ili Tiger Rio Chaia.

Pošaljite nam mail „ja želim na kavu u Teneo Coffee Shop!“ na info@pravakava.com i možda ćete baš vi ovaj tjedan na kavu u Teneo Coffe Shop.

Nagrada vrijedi tjedan dana od objave dobitnika.

Vaš oglas ovdje?