Otvorio se prava kava web shop

Objavljeno: 15/09/2011 • Autor: redakcija • Oznake:

Pozovite prijatelje na kavu

s ovim postom vas želimo obavjestiti o otvorenju našeg novog WEB SHOP-a na portalu pravakava.com koji je namijenjen ljubiteljima kave i home baristima.

Što ako ste kupili espresso aparat i shvatili da je to za vas prezahtjevan sport?
Osim što su takvi aparati jako skupi, zauzimaju i puno mjesta a kad ste se jednom počeli njime baviti shvatili ste da vam treba i mlinac za kojeg opet trebate malo sitnoga. Počinjete se pitati dali vam to sve zaista treba? Pa htjeli ste si ujutro samo napraviti jednu finu kavicu! Jednom kad shvatite da je aparatu potrebno pola sata samo da se zagrije, pa da ga nakon uporabe treba počistiti – prođe vas nakon 3 dana volja, a ako ne tada onda najkasnije kad vas šef upozori da već tri dana kasnite na posao.

Rješenje vaših problema u našem je web shopu! Naš moto je: SVE OSIM ESPRESSA. Radi se o alternativnim metodama kuhanja kave koje su jednostavne i koje vode do odličnog rezultata u vašoj jutarnjoj šalici. Ako vas zanima što je Aeropress i “slow brewing” ili “pour over”, onda morate posjetiti naš web shop!

Espresso je hit od jučer. Kava na ručne aparate i filtere je danas!

Dok se u zadnjih godina u internacionalnom svijetu kave sve vrtjelo oko espresso aparata, tripple ristretto, bottomless portafiltera i ostalog, postoji već jedno vrijeme trend vraćanja natrag prema šalici kave. Tradicionalne metode i nove sprave kuhanja kave su jako u trendu. Svemu tomu zajednička je kvaliteta kave i razvijanje arome specialty kave.

U Prava Kava web shopu možete kupiti “Aeropress” koji već jedno vrijeme revolucionira svijet kave. U ponudi imamo i proizvode legendarne tvrtke HARIO is Japana, koji su se specijalizirali na staklene proizvode i ručne sprave za kavu poput “V60 Drippera”, “Drip Pot”-a ili “Syphona”. Naravno da vam nudimo i sve ostalo što vam treba od gadgeta: vrčeve za mlijeko, mlince ili na primjer digitalnu vagu. I dalje imamo u planu svoj portfolio obogatiti raznim inovativnim proizvodima iz cijelog svijeta kave.

Ostaje vam samo pitanje kako znati pripremiti kavu na Aeropressu ili drugim aparatima?
Niste ni tu sami! Nudimo vam kratke tečajeve i radionice u kojima možete naučiti tradicionalne i nove metode kuhanja kave ili usavršiti svoju vlastitu. Priuštite si par sati uz vrhunske vrste kave i isprobajte razne metode pored espresso svijeta. Počet ćete razumijevati utjecaj stupnja mljevenja, temperature, količine kave, ekstrakcije i metode kuhanja te kako je sve to povezano da bi dobili dobru šalicu kave.
Isprobajte također i Ibrik/Cezvu, French Press, Syphon, Hario V60 filter, Aeropress ili Drip Pot.

Vaš oglas ovdje?

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar