Diva`s Cafe

Diva`s Cafe

Diva`s Cafe

Ludi dizajn!

Kome je Divas poznato onda najvjerojatnije pomisli na slavni dizajnerski butik. Sada su se preselili u Martićevu ulicu i spojili pojam dizajn s kavom. Knjige po zidu, posvuda neki detalji i vizualne zamke te ogledala i lažna vrata. Raspored namještaja sam po sebi je već dizajnersko dijelo. Tako i veliki kauč stoji nasred sobi. Noge stolova su lopate. U cijelom lokalu ima toliko toga za otkriti da mi je više od 10 minuta trebalo dok sam se snašao i naručio espresso. Dok sam se ja čudio prostoru, prolaznici su slučajno ulazili i divili se dizajnu i idejama u svakom čošku.

U Martićevoj je postavljena terasa koja je također postavljena u dizajnerskom duhu. Najviše mi se svidjela klupa ispred lokala koja je ustvari daska prozora na kojoj su nametnuti jastuci. Dobra vijest za sve pušače koji su zainteresirani za dizajn je složena pušačka kabina, koja u ovom slučaju ne daje nikakav osjećaj da su pušači izolirani od ostalih.

Kad sam dobio espresso još jednom sam se začudio jer mi se je dojmilo da nisam bolju Lavazzu pio već jako dugo vremena. Čudilo me je zato jer mladi konobar nije koristio osnovne alate i tehnike bariste. Cappuccino je bio standardni. No ipak mislim da će se ovdje još imati puno za očekivati o kavi, pogotovo jer je interes u kavi bio veliki kod osoblja.

Sve ostalo morate ovdje otkriti sami. Ima previše toga i trebate uživati u neobičnom. Glavna stavka zbog koje morate doći u ovaj lokal jest taj da je stvarno neobičan i drukčiji od drugih te je to dovoljno da “razbijete” odlaske u klasične kafiće i uživate u nečemu drukčijem u Zagrebu.

Usluga Ocjena
Espresso
 
Cappuccino
 
Ambijent
 
Usluga
 
UKUPNA OCJENA 3.8
Vaš oglas ovdje?

1 KOMENTAR

  1. Petra Jebivjetra
    Comment Arrow

    Koja je točna adresa? :) Hvala!

Što mislite o ovom lokalu?