Good Food Pop Up Bar

Good Food Pop Up Bar

Good Food Pop Up Bar

“Good Coffee” too!

Good Food koji je otvorio nedavno svoja vrata u Teslinoj i koji cilja na potrošače koji se žele brzo ali ipak zdravije hraniti, sada je proširio svoju ponudu na kavu. Odmah pokraj ulaza u Good Food postavljen je njihov Pop Up Bar. Rečeno mi je da je prostor privremeno uređen dok ne smisle kako sve to spojiti. No u glavnom privremeno ili ne, po meni bi i mogao tako ostati,ovo je dobro mjesto za kavu. Opet on: Matija Hrkac, dvostruki barista prvak hrvatske, ovdje se zaposlio i nije ni čudo da sam ipak ovdje popio najbolju Lavazzu tog dana (ipak ne u Divas-u).

To je prostor kako ja osobno najviše volim. Sve se koncentrira na kavu. Barista i Nuova Simonella vas dočekuju. Dođete, naručite, kratko počaskate s Matijom ili drugim baristima, popijete i idete dalje.

Moram spomenuti da je radni prostor izuzetno čist. Sve oko Simonelle se glanca. Možda jer je sve još novo i cijela se priča razvija, no sigurno je da znaju sto je “mise on place”.

Tu isto vrijedi kao i kod mnogih drugih, morate otići da vidite o čemu se radi! Ako ste u gradu i treba vam porcija kave i ne želite dugo čekati konobare, niti se dugo zadržavati ili samo sakriti od dosadnih kolega i uz sve to još piti dobru kavu onda je to mjesto za vas.

Ekipa je mlada, izuzetno otvorena i komunikativna. Čekaju vas!

Good Food Pop Up Bar

Adresa: Teslnina 7, HR-10000 Zagreb
tel: 01/4811302 |
Na žalost Pop Up Bar više ne postoji!

 

Usluga Ocjena
Espresso nije ocijenjeno
Cappuccino nije ocijenjeno
Ambijent nije ocijenjeno
Usluga nije ocijenjeno
UKUPNA OCJENA nije ocijenjeno
Vaš oglas ovdje?

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Što mislite o ovom lokalu?