Kim’s Coffee

Kim’s Coffee

Kim’s Coffee

Osjećajte se kao doma!

Sjećate se slavne serije “Friends”? Kad sam ušao u Kims Coffee odmah sam pomislio na kafić iz te serije i fotelju na kojoj se veliki dio priče odigrao. Hoću reci da je Kims veoma ugodan i prelijep složeni prostor koji širi jednu prijateljsku i obiteljsku atmosferu. Ovo je mjesto ako idete s cijelom obitelji od mališana do bake na kavu i kolače. Vlasnica koja je s puno ljubavi uredila ovaj prostor do zadnjeg detalja će vas najvjerojatnije osobno pozdraviti i poslužiti.

Svako ima svoj kutak!

Prostor nije prenatrpan po principu što vise stolova stanu to bolje. Prostran je, svako moze pronaći svoj kauč i smjestiti se kao kod kuće. U toplim danima se možete smjestiti na terasu. Veliki adut terase je da je ograđena i tako prilagođena roditeljima s djecom koji ne trebaju brinuti da im mališani pobjegnu dok ispijaju kavu.

Kims se nalazi u Petrovoj nedaleko od bolnice. Ako svoje zbilja volite koji su tamo stacionirani onda im odnesite jednu kavu ako idete u posjete.

Da se ovdje jako trude oko gosta se ne vidi samo na prostoru nego i u usluzi. Kims je relativno novi lokal u kojem je na početku radio naš dvostruki barista prvak Matija Hrkać. Naravno da je njegova škola ovdje vidljiva. Sve osnovno oko kave se ovdje prakticira i espresso i cappuccino su bili za pohvaliti. Njihova specijalitet je cremesprresso koji se nudi s aromom lješnjaka. Uz svaku kavu dobijete croissant dok u ponudi imate i torte, tramezzini i toasteva.

U glavnom ovdje rade ugostitelji s ambicijama i vizijom kako njihovo mjesto može postati sve zanimljivije. Imaju u planu realizirati još nekoliko ideja, koje bi ako dođe do realizacije zbilja bile revolucionarne, ali o tome kad bude!

Sve u svemu preporučujemo ovaj lokal svima koji žele uživati u kavi i prijateljskoj atmosferi.

P.S.: u Kimsu pušenje nije dozvoljeno. Imate besplatni internet.

Kim’s Coffee

Adresa: Petrova 21, HR-10000 Zagreb
tel: 01/4662 092 |  

Usluga Ocjena
Espresso
 
Cappuccino
 
Ambijent
 
Usluga
 
UKUPNA OCJENA 3.8
Vaš oglas ovdje?

2 KOMENTARA

  1. Comment Arrow

    Nadam se da je trening urodio plodom. Ispravak, nisam bio zaposlen u kims-u, već sam im par dana držao trening za kavu.

  2. tamara
    Comment Arrow

    posjetila sam ovaj kafic, na preporuku prijateljice, s jednom drugom prijateljicom i djecom ovaj vikend. odusevile smo se ugodnim ambijentom i krasnim uredjenjem. kava nas se takodjer dojmila, obicna bijela kava, a tako fina. mala ispravka iz teksta gore, kroasan je uz kavu samo od 7-14, usluga je bila solidna. nismo mogli dugo ostati, ali nadam se ponovnom dolasku, iako nismo uopce iz tog dijela grada.

Što mislite o ovom lokalu?