The Cup

The Cup

The Cup

Ovo ljeto se puno toga otvorilo na Cvjetnom trgu.

Ako smo dobro zbrojili otvorilo se 6 novih lokala. Izgleda da svi žele svoj dio “špice”. No dok su neki startali s krcatim terasama, drugi gledaju u svoje prazne stolce i stolove. čini se da stari lokali još uvijek bolje rade dok su potrošači prema novo otvorenima skeptični. No jedno je sigurno: i Cvjetni ima svoju ograničen kapacitet!

Od svih tih ogromnih lokala sa ogromnim terasama i očito ogronim budžetom, od kojih je jedan skuplje uređen od drugog, otvorio je i jedan mali Coffee Shop – The Cup. Na samo 14 kvadratna metra nudi vam naravno kavu, ali i kanadski “apple pie” (koji je prefin i socan) i bagel s raznim namazima. To vam je ono pecivo s rupom u sredini, svima poznato is americkih filmova. No kako mi još nemamo kulturu doručka u gradu, naš je tip ako živite u blizini da si subotom i nedeljom kupite bagels za doma

Moto i slogan od The Cup je: “kavu u ruke put pod noge”; što ništa drugo ne znaci nego Coffee to Go.

 

 

 

 

 

 

 

The Cup se razlikuje od drugih “To Go” ponuda u centru jer je to glavni koncept lokala i ovdje si možete veliki broj napitaka baziranih na kavi naručiti i pritvoriti odlazak u The Cup u svakodnevni ritual prije posla ili na odlasku prema doma – bas kao pravi Coffee Shop.

Imate mogucnosti dodavati arome u svoje Latte Macchiato, naruciti ga toplog, hladnog ili ledenog.
U ponudi su i smoothies za vruće dane ili čaj iz Californije “Mighty Leaf” za hladne dane.

Sve to, vam pripremaju baristi na pravoj legendi o kojoj smo vec pisali, a to je Faema E61 s tri grupe koja stoji iza šanka. Taj aparat je prije stajao u Velvetu. Od kave se nudi Vivas Kava, koju prži poznati pržioničar N. Ziganto koji je i vrhunski cupper.

Ako vam se to sve čini malo američki ili kanadski onda ste u pravu. Jer vlasnik je dugo živio u Kanadi i taj utjecaj u The Cupu s ugodno osjeća! Preporuka je za sve koji u žive u centru, šopingiraju, rade i koji žele kavu u ruke i put pod noge

Usluga Ocjena
Espresso
 
Cappuccino
 
Ambijent
 
Usluga
 
UKUPNA OCJENA 2.5
Vaš oglas ovdje?

1 KOMENTAR

  1. m.
    Comment Arrow

    niske cijene cajeva i cedevite (puno znaci nekome tko ne voli kavu),fini sendvici,simpaticni konobari..pametnome dosta!

Što mislite o ovom lokalu?