Day Cafe

Day Cafe

Day Cafe

Pronašli smo novu oazu!

Day cafe pratimo od otvorenja. Dizajn lokala je vrlo svjež, vesel i otvoren. Najzanimljiviji dio je ogromna školska ploča preko cijelog jednog zida na kojoj se mogu pronaći sve redovne i posebne ponude dana. Prostor je podijeljen u restoran i kutak u kojemu se može popiti kava, s tim da jedna zona prelazi u drugu i da se ne stvara dojam da jedni drugima smetaju. Sve u svemu mjesto je bogato opremljeno bez da se moramo bojati visokih cijena. Iskreno, nije ni za čuditi se, jer čini se da svi koji otvaraju nove lokale ulažu u dizajn i prostor.

Uglavnom prostor širi duh zdravog načina života pa tako nije ni čudo da je velika zelena jabuka postala logo ovoga mjesta. Općenito je zelena ona boja koja će vam ostati u pamćenju nakon posjeta Day Cafeu. Ekipa koja vas poslužuje je vrlo ljubazna, motivirana i kreativna. Od kuhara koji stalno nešto kemijaju u svom kutu i koje imamo priliku pratiti dok rade jer je kuhinja otvorenog tipa, do baristice koja kreira napitke od kave. Kava se radi na Rancilio aparatu i najvažnije što smo primijetili je da su baristi zainteresirani za pripremu kave i željni biti što bolji.
Nadamo se da ne će stati u svom entuzijazmu. Ponuda napitaka je široka, pored klasične ponude kave i toplih napitaka možete naručiti i razne kave s okusima, čokoladama,  slično ponudi velikih Coffee Shopova.

Sve u svemu, Day Cafe je ugodno mjesto za ručati, piti kavu, družiti se, raditi na kompu, odmarati – nema što ovdje ne možete! Provedite jedan day u Day Cafeu!

Više informacije na njihovom Facebook profilu.

Usluga Ocjena
Espresso
 
Cappuccino
 
Ambijent
 
Usluga
 
UKUPNA OCJENA 3.5
Vaš oglas ovdje?

1 KOMENTAR

  1. Comment Arrow

    Day Café ima vrhunsku kavu za istinske ljubitelje te velik izbor napitaka na bazi espressa s dodacima raznih okusa poput čokolade, lješnjaka, cimeta i vanilije, koji dolaze u veličinama od 300 i 500 ml, i to za samo nekoliko kuna više. Tu su još i svježe cijeđeni sokovi od voća i povrća te hranjivi smoothiesi na bazi svježeg voća i orašastih plodova.

Što mislite o ovom lokalu?