Marlenke

Objavljeno: 02/08/2012 • Autor: redakcija • Oznake: ,

Marlenka, medeni kolač napravljen po starom armenijskom obiteljskom receptu.

Sami ih još nismo probali ali mogu reći da jedva čekam. Nakon što sam pogledao njihovu web stranicu sam toliko bio zainteresiran da sam morao pisati post o ovom, meni se čini kod nas novom, proizvodu.

Osim finih kolača odmah sam uočio i na jednoj slici njihovu kavu i jedan “kul kahvesi” – zanima me naravno dali se i njega može isprobati.

Marlenka tradicionalna torta pripremljena ručno na temelju armenskog recepta u obliku medenog kolača. Rok trajanja: bez hlađenja 30 dana, s hlađenjem 60 dana. Proizvedena isključivo od prirodnih sirovina, bez dodataka (prirodni proizvod).

1704 jermenac Georgius Deodatus Damascenus osnovao je prvi češki kafić sa imenom ”U Zlatého haday” (Zlatna zmija) u Pragu. Tristo godina kasnije 2003. jermenac Gevorg Avetisyan i njegova sestra osnovali su češku MIKO internacionalni s.r.o. u Frýdek-Místekben firmu koja proizvodi MARLENKA med po starom jermenskom receptu.

više informacije na njihovoj web stranici

Vaš oglas ovdje?

2 KOMENTARA

 1. Goran Lončarić
  Comment Arrow

  Kolač je fenomenalan, probao sam ga na Bledu.

  Toplo serviran svojim sastojcima čini kalorijsku bombu koja može komotno zamijeniti večeru.

  Preporučam svima a čitatelje koji su upoznati s lokacijama u Zagrebu gdje se kolač može kušati zamolio bih da napišu koji redak gdje ga se može nabaviti…nekako mi se ne da naručivati par šnita s marlenkinih službenih stranica.

 2. Zoran Djurdjevic
  Comment Arrow

  Mogu zaista samo da potvrdim!

  Kolac je zaista fenomenalan, i prvi put sam ga probao u Beogradu
  Obilicev Venac 21 uz Kavicu sa original casisom (Marlenka).

  http://www.beopopust.rs/uploaded_pictures/content/ponude/650×260/199-din-za-kolac-i-cuvenu-arabika-kafu-ili-espresso-u-marlenka-cafe-u-obilicev-venac-536.gif

Ostavite komentar