Egoist

Egoist

Egoist

City Centar One je možda najatraktivniji trgovački centar. Srećom, i tamo ima jedno mjesto od kojega možete krenuti u nabavu sa šalicom kave u ruci. Kada uđete u Centar odmah na prvome katom smjestio se Caffe Bar Egoist. Kafić je moderno uređen, u boji svježe zelene jabuke i svjetlijih boja. Ugodno je da možete pratiti posao iza šanka i tako je i zanimljivije čekati svoju kavu. Baristi su doista ljubazni i dobro uvježbani, trude se napredovati u svom poslu.
Nudi se Illy espresso u lijepoj boji lješnjaka punijeg volumena. Cappuccino je dobar, mogao je biti kremastiji i slađi, barem što se tiče mlijeka. Sve u svemu, po ovom bi se primjeru trebao odrediti pojam “standard” povezano s kavom i kafićem. To mislimo u dobrom smislu. Što se tiče kave, nismo doživjeli nikakvo iznenađenje, ni loše ni euforično. Ali dobit ćemo svaki put čistu trojku i to je ono što bi barem trebali očekivati svaki put kad sjednemo za stol. Na žalost to još daleko  nije svugdje tako i time je Egoist iznad prosjeka i trebao bi postati novim standardom.

U svakom slučaju, ovo je prvi izbor krenete li u shopping ili ako trebate odmoriti od nošenja teških vrećica.

Usluga Ocjena
Espresso
 
Cappuccino
 
Ambijent
 
Usluga
 
UKUPNA OCJENA 3
Vaš oglas ovdje?

2 KOMENTARA

 1. andrej pančić
  Comment Arrow

  štovani!

  stvarno mi je drago da je egoist tim ostao jednako dobar kao i prvog dana

 2. Miki Manojlović
  Comment Arrow

  Po meni najbolji espresso u gradu, konzistentno dobar, svaka šalica završi sa voćnim aromama. Bolja kava nego u razvikanijim kafićima u gradu, naravno ambijent ima svoje mane (ipak se radi o shopping centru).

Što mislite o ovom lokalu?