Torte-i-to

Torte-i-to

Torte-i-to

Najbolje torte u gradu!

Kome nije već dosadio uvjek isti izbor domaćih kolači kakve znamo sa svake svadbe ! To si je vjerojatno mislila i vlasnica lokala “Torte i to”  kada je prije nekoliko godina krenula raditi torte po naruđbi. Počela je  s tortom od sira, a vijest o njenoj kvaliteti i bogatstvu okusa brzo se proširila Zagrebom. Nije potrajalo dugo do kada je i otvorila svoj prvi lokal  u Kaptol Centru.

Torte i to kažu o sebi:

“Dakle to je taj kafić gdje je gazda stavio prevelike fotelje i to će ga odvesti u propast. Da su stolice manje stalo bi više stolova. I bila bi još veća gužva. A, ne ! Najljepše je ovdje, na primjer, u ponedjeljak ili utorak ujutro (tad ima više novina), sve je easy, jastuci su friško rastreseni, konobari opušteni… divota. Sjednete uz izvrsnu Illy kavu, naručite tortu, uzmete još nerazlistane novine, a ako imate sreće konobar vam možda i da daljinski od tv-a.I onda još iskoristite sve blagodati Centra Kaptol, obavite sve na jednom mjestu i na kraju opet dođete na jednu kavicu i mineralnu, da se odmorite.”

U to smo se i sami uvjerili. Torte su vrhunske !. Kao potrošaći jako smo zahvalni vlasnici što slijedi svoju vlastitu filozofiju a ne onu masovnu. Kvaliteta je važnija od mase ili veće marže u profitu. Naravno da kvaliteta ima svoju cijenu, ali o cijeni se ne raspravlja.

Na našoj listi je ovaj lokal svoje mjesto zaslužio, jer nešto je tu očigledno: odnos prema kvaliteti je kakav treba biti !

Mljac…

Torte-i-to

Adresa: Centar Kaptol, 2. kat
Nova Ves 11, Zagrebtel: +385 1 3090 155 | email: info@torte-i-to.hr | web: www.torte-i-to.hr

Usluga Ocjena
Espresso
 
Cappuccino
 
Ambijent
 
Usluga
 
UKUPNA OCJENA 2,7
Vaš oglas ovdje?

3 KOMENTARA

 1. Damir Tomicic
  Comment Arrow

  O tortama nema komentara jer su super, espresso mene brine iako je jedan manje losijih espressa u Kaptol centru. Cappuccino i ostali napitci sa mlijekom su čisti užas i to je zapravo šteta za caffe takvog renomea pa me čudi tim više što oni takvu (ne)kvalitetu kave nude zapravo od samih početaka rada. Doista čudno uz svu izbrendiranu kavovinu po vratima i prostoru!

 2. Dora
  Comment Arrow

  Bolja im je kava u Babonićevoj. I zgodniji je ambijent. Torte super.

 3. vanya
  Comment Arrow

  Definitivno najbolja kava u Kaptolu, kava je Illy tako da uopće nije loše..dapače. iz mojih iskustava i dobro spremljena. ostalo ne pijem, pa ni ne znam kakav je capuccino i ostalo

Što mislite o ovom lokalu?