LAV caffe galerija

LAV caffe galerija

LAV caffe galerija

20 koraka od Kamenitih Vrata u galeriji LAV, u autentičnom ambijentu građanske palače izložene su umjetnine renomiranih hrvatskih umjetnika 20. stoljeća i pije se kavu i čajeve. Ambijent ovog prostora gotovo je  jedinstven u Zagrebu. U postojeću galeriju vlasnica je uklopila i ugostiteljsku uslugu. Ovdje se kulturu živi, gleda i osjeća po svuda. Zidovi su dekorirani umjetničkim radovima. Skulpture, vaze i vitrine privlaće pogled na sebe. Prostor nije prenatrpan a ugodne kožne fotelje daju vam osjećaj kao da ste u svom dnevnom boravku. Sviđa nam se i to da je filozofija lokala usmjerena u pravom smjeru. Više se gleda na kvalitetu nego na masovni promet iako se u ovom slučaju kvaliteta ponajviše osjeća u stvaranju atmosfere. Svatko će ovdje naći svoj kutak gdje će u miru popiti kavicu ili čaj. Caffe Lav nudi bogati izbor vrhunskih čajeva. Servira se svaki u  svojem čajniku uz dekorativne tanke šalice od keramike. U takvim prelijepim šalicama koje su nas posjetile na bakino blago u vitrini nudi se i kavu i to svaki put s drugačijim uzorkom. Činjenicu da tanke šalice ne drže dugo toplinu omiljenog napitka nećemo puno komentirati, jer su se ovdje namjerno odlučili za ovu varijantu koja se savršeno uklapa u cijeli koncept.

Bonus bodove ovaj prostor dobiva i za svoj povijesni balkon. I ovdje je sve do zadnjeg detalja dizajnirano u elegantnom stilu. Imate i fantastičan pogled na Kamenita Vrata i isto tako na lica prolazećih turista koji neodlučno razmišljaju hoće li prvo na balkon ili kroz Kamenita Vrata. Što se tiće kulture LAV je u potpunosti opravdao svoju ulogu s obzirom da se nalazi na takvoj važnoj poziciji zagrebačke kulture.

Na samoj kavi Lav mora još malo raditi i uz nekoliko jednostavnih koraka u radnom procesu brzo bi se došlo do boljih rezultata. Cappuccino se dobiva u varijanti: pijena na vrhu , kava na dnu no sigurni smo da će vlasnici s vremenom i ovdje postići viši nivo kao i u svemu drugome. U svakom slučaju ovo je mjesto za popiti kavu.

LAV caffe galerija

Adresa: Opatička 2, Zagreb |tel: +385 1 49 22 108 | email: info@galerijalav.hr | web: www.galerijalav.hr

Usluga Ocjena
Espresso
 
Cappuccino
 
Ambijent
 
Usluga
 
UKUPNA OCJENA 2,3
Vaš oglas ovdje?

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Što mislite o ovom lokalu?