Knjiga: Poziv na čaj!

Objavljeno: 29/04/2010 • Autor: redakcija • Oznake: ,

Poziv na čaj, knjiga je o bezvremenom napitku koji nas inspirira stoljećima. Od počecima i razvitku kulture čaja u svijetu do današnjih dana, njegova povijest, uz njega vezane priče, ali i legende i brojne anegdote, sve možete pročitati u knjizi.

Autor je podatke neumorno pribavljao, a čitateljima je pripremio i sve o uzgoju, berbi i preradi čajnih listića u njegovoj pradomavini Kini, te Japanu, Indiji i drugim područjima na kojima se od davnina čaj neizmjerno cijeni, te o tajnama i umijećima dobivanja brojnih vrsta čaja. Pronaći ćete tu i bogat izbor čajeva na tržistima, odlike pojedinih tipova, njihovo razlikovanje i prepoznavanje. Knjiga će vas uvest u čaroliju pripravljanja idealnog čaja, prikazati vam osobite postupke i običaje vezane uz čaj u pojedinim kulturama. Što je možda najvažnije, saznat ćete više o svojstvima i djelovanju tog divnog napitka na ljudski organizam, a osobito na zdravlje.

Knjigu možete kupiti  za 129 kn u Algoritmu.

Tko traži vrhunske čajeve ili želi saznati još više o tom napitku, neka ode u Čajoteku.

Čajoteka je jedinstvena po tome što preko 70 vrsta PRAVIH ( CRNIH, ZELENIH, CRVENIH i AROMATIZIRANIH ), te BILJNIH i VOĆNIH čajeva nudi u rinfuzi. Ponuda obuhvaća najtipičnije i u svijetu najpopularnije predstavnike svake od tih skupina. To su čajevi najviše kvalitete i po veoma prihvatljivim cijenama. Zalihe se stalno obnavljaju, pa je i svježina robe zajamčena.

Čajoteka

Adresa:JURIŠIĆEVA 19 ( ROTONDA CENTAR ), Zagreb |tel:+385 1 4833711 | email: info@cajoteka.info | web: www.cajoteka.info

Vaš oglas ovdje?