Posh Fantasy Bar

Posh Fantasy Bar

Posh Fantasy Bar

“Luxurious and fashionable elegant”

-je skoro jedina informacija koju možete o Posh-baru pronači na njihovoj web stranici, ali s time je u stvari sve i rečeno.

Uvjerili smo se i sami da je Posh zbilja luksuzan i elegantan -dnevno-nočni bar u Cascade Centru na trećem katu preko puta Bling Bar-a. Tijekom dana ovo je kafić u kojem možete popiti kavu i okusiti kolače a pred večer Posh se pretvori u mjesto s klubskom atmosferom.

Interijer bara uredio je Tomislav Čop, dizajner koji inače živi i radi u Londonu. Uspio je realizirati što nam naziv ovog mjesta obečaje: “Fantasy”! Kombinacija boje, stila i namještaja je ovakav sigurno jedinstveni u Zagreb-u i isčekivali smo da nas neka princeza posluži  kavom. Nije bila princeza već samo mladić iza šanka, no jedan koji je znao napraviti dobru kavu. Nećemo reči čarobnu ali bila je i ovdje za preporučiti.

Nije drugačije ni za očekivati kad je odgovorni čovjek za kavu u Posh-u nitko drugi nego Zlatko M. – trener i sigurno jedan od prvih barista Hrvatske kojeg se ljubazno zove “The Boss”.

Ajmo se vratiti mladiću za šankom. Doznali smo da još nije dugo na tom radnom mjestu i da je sve o kavi naučio od Zlatka. I zbilja sve osnovne poteze je znao i tako napravio zbilja dobar espresso. Cappuccino je bio više klasičan, znači čvrsta pjena bez Latte Art-a, ali ipak dobrog okusa. U obranu mladog bariste moramo priznati da smo se odmah predstavili da smo sa portala “PravaKava” što ga je možda pomalo dekoncentriralo i stvaralo dodatni pritisak. Činjenica je da je mladi kolega odličan primjer dobre edukacije osoblja i koliko je isplativo uložiti malo vremena i truda u osnovne korake pripreme kave.

Atmosfera u Poshu-u je preko dana opuštena i zaista se nakon shoppinga u Cascadama odlično možete odmarati u njihovim velikim i ugodnim foteljama. Iako vas princeza neće poslužiti, u ovom prostoru se definitivno možete osjećati kao jedna. Dečki naravno ne!

Ovdje je kava za preporučiti!

Posh Fantasy Bar

Adresa: Cascade centar
Tkalčićeva 88, Zagreb | email: fantasy@poshbar.hr | web: poshbar.hr

Usluga Ocjena
Espresso nije ocijenjeno
Cappuccino nije ocijenjeno
Ambijent nije ocijenjeno
Usluga nije ocijenjeno
UKUPNA OCJENA nije ocijenjeno
Vaš oglas ovdje?

1 KOMENTAR

  1. aa
    Comment Arrow

    dajte malo pravopisno provjerite postove. svoje greške možete pronaĆi i na stranici http://hacheck.tel.fer.hr/

Što mislite o ovom lokalu?