Caffe Culture: WBC 2010

Objavljeno: 19/06/2010 • Autor: redakcija • Oznake: , ,

Mjesto događanja: Olympia, London – Termin: 23. – 25. lipani 2010

Još tjedan dana.

Odkad je sajam Caffe Culture postao domaćinom renomiranog World Barista Championship-a, tj. vodi ga pod palicom SCAE (Speciality Coffee Association of Europe), nisu samo pripreme u punom jeku već možemo govoriti o totalnoj navali na ovaj sajam.

Caffe Culture postalo je kultno mjesto engleske metropole u svijetu Coffe Shopova i moralo se proširiti u još jedan dodatni paviljon da bi svi zainteresirani našli mjesta.

Sudionici iz cijele Evrope i više od 50 zemalja koje sudjeluju na svjetskom prvenstvu barista, Cupping-u, Lattte Art-u i Ibriku samo su neke od zanimljivosti ovog sajma. Našim natjecateljima Matiji Hrkaću ( Croatian Barista Champion 2010), Lazaru Glasnoviću, koji se natječe u Ibriku i Nikoli Ziganto koji se natječe u Cuppingu želimo sve najbolje i puno, puno sreće !

Očekuje se više od 10.000 posjetitelja. Industrija, trgovina i bariste naći će se pod istim krovom. Londonska Olympia postati će na nekoliko dana centrom svijeta kave s obzirom da natjecanja sa sobom donose posjetitelje iz cijelog svijeta.

Nemojte propustiti priliku naći se najsofisticiranijem događaju iz ove branše !
http://www.caffeculture.com

Vaš oglas ovdje?