Amazon od sada prodaje i kavu!

Objavljeno: 18/07/2010 • Autor: redakcija • Oznake:

Amazon otvara online prodaju živežnih namirnica


Internt trgovina Amazon proširila je svoju ponudu na živežne namirnice i piće. U ponudi je preko 30.000 proizvoda, svježe i zapakirane namirnice te razna pića, koje će Amazon preko 60 svojih partnera prodavati pod amazon.de/lebensmittel. Proizvodi će se dostavljati uobičajenim putem, preko Amazon Prime-a ili Overnight- Espress-a.

Kao početna online ponuda postoje četiri dućana sa specijalitetima: Kava i čaj, Bio i Fairtrade, Mediteranska kuhinja i Vina.

Amazon je prepoznao želju kupaca za kvalitetom i trend u svijetu kave, čokolade i čajeva, a to je trend specijaliteta. Ljubitelji kave i Home baristi će ovdje naći mnoge zanimljivosti. Nude se kave poput Australien Skybury, Hawaii Kona, Tanzania AA Plus, Costa Rica Tarraza, Columbia Tatama i mnoge druge. Različite pržionice nude svoju kavu i u paketima od 250 ili 500 grama. Tako odmah možete  naručiti više vrsta i testirati razliku. Ovdje se može i naći kava iz pržionice Maria Sole koja npr. prži svoju kavu na tradicionalni način u bubnjaru i to na otvorenoj vatri od maslinovih grana. Ima tu svašta za otkriti i jednostavna je metoda nabave vaše omiljene kave.

amazon

Vaš oglas ovdje?

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar