Rooibus Tea – espresso!

Objavljeno: 29/07/2010 • Autor: redakcija • Oznake: , ,

Novost iz Južne Afrike: bezkofeinski Rooibus Espresso

Red espresso je jedinstven u svijetu. Potpuno je bezkofeinski i objedinjuje dva globalna trenda: kulturu kave i brigu o zdravlju. Kao alternativa kavi i novi, elegantni način pijenja čaja, red espresso koristi se kao baza za mnoge red napitke. Svi ti različiti napitci puni su prirodnih i korisnih sastojaka koji su pri tome još i odličnog okusa.

U Južnoj Africi je Rooibos čaj nacionalno piće. Rooibos ( Aspalthus linearis ) je južno afrički naziv za „crveni grm“. On raste isključivo u Cedar brdima u juznoafričkom Western Cape-u i nigdje drugdje na svijetu. Biljka sa zelenim lisćem i stabljikama promijeni svoju boju u izrazitu crvenu kad ju se stavi na fermentaciju na sunce. Tako je ovaj čaj dobio svoje ime. Roiboos čaj ne sadrži kofein i poznat je po svojim zdravim sastojcima.

Mljevenje ručno branog Premium Rooibos čaja slično je onome od espressa i može se odvijati u svim aktualnim espresso aparatima. Van će te dobiti jedan jaki, tamni i bogati crveni espresso na bazi čaja i to zajedno sa cremom – jedna potpuno nova kategorija pića. Kao i kod espressa i red espresso predstavlja bazu za čitav niz red espresso napitaka poput red latte®, red capuccino® ili fresh red® (svježe pripremljen red ledeni čaj). Red espresso sadrži prirodnu slatkoću s laganim zemljanim tonovima. Vrlo je osvježavajuć s čistim i delikatnim popratnim okusom.

Red espresso potpuno je bezkofeinski i sadrži – prema podacima proizvodjača  -  pet puta više antioksidanata od zelenog čaja. Na raspolaganju stoje pakiranja od 1 kg ili 250 g. Još bolju cremu obećaje vam jedan patentirani filter dodatak za poluautomate. Tvrtka proizvodi i Point of Sale materijale poput postera, menia, barista recepte i sezonski materjal.

Više ovdje: redespresso.com

Vaš oglas ovdje?

1 KOMENTAR

  1. Lazar
    Comment Arrow

    Nažalost preskupo i prezahtjevno!!!!

Ostavite komentar