Slatka i zdrava kava!

Objavljeno: 31/07/2010 • Autor: redakcija • Oznake: , ,

Med iz Nuštra

Obitelj Mihaljević iz Nuštra pčelarstvom se bavi od 1959. godine. U početku je to bio samo hobi, a danas je to ozbiljan posao obiteljske tvrtke NEKTAR. Trenutno imaju oko 500 LR košnica i ovlaštenu punionicu meda.
Pčelarski obrt NEKTAR danas posluje s preko 300 ugostiteljskih objekata širom Hrvatske plasirajući im med za ugostiteljstvo u staklenkama od 25g odnosno od 15g u triplex ambalaži te rakiju od meda i s medom – Medovaču.

Ako ste prosječni potrošač, onda stavljate 7g šećera u jednu kavu, a pijete dvije dnevno i tako u mjesec dana jedete 420g šećera samo us kavu.

Potaknuti trendovima u talijanskom ugostiteljstvu, u Nektaru su odlučili osvježiti tržište novim proizvodom namijenjenim našim ugostiteljima. Radi se o bagremovim medom za zaslađivanje kave u vrećici zapremine 8g naziva Medisimo. Medisimo je bagremov med blagog okusa, bez posebnog mirisa, svijetle boje, ne mijenja okus i aromu kave. Bilo bi dobro za svakoga pojesti jednu žlicu meda svaki dan, ali vrlo malo nas je tako discipliniranih. Ukoliko zamjenite šećer u kavi Medisimom, uvodite med u svakodnevnu ishranu. Mi smo za i vrijedi probati!

više ovdje: www.nektar.hr

Vaš oglas ovdje?