Marketing

Dobar dan!

Jeste li danas popili svoju kavu…?

Jeste li se već upoznali s pravakava.com ?

To je internet-portal posvećen svemu što ima ikakve veze s kavom… mi smo zaljubljenici u kavu koji činimo sve kako bi taj portal rastao i postao centar okupljanja kavoljubaca. Već se neko vrijeme trudimo pružiti kvalitetne informacije o svijetu kave i otkriti njegove čari putniku namjerniku, kao i povezati ljude koji su u tome svijetu već dugotrajni stanovnici.

Nudimo nagradne igre, pišemo o najboljim kafićima i kavi u gradu, eventi kave, pratimo trendove, istrazivamo proizvode itd.

Naša želja je da oko sebe okupimo što više malih ili velikih proizvođača svega što je povezano sa kavom – jer toliko toga je povezano s tom plemenitom tekućinom! Mi smo entuzijasti koji o kavi želimo znati sve što možemo, te prikupiti sve moguće informacije i Vaša iskustva na jednom mjestu, za ugostitelje, potrošaće i poduzetnike te Vas zbog toga pozivamo da budete dijelom naše brzorastuće obitelji.

A kako zapravo možete postati dijelom pravakava.com obitelji…?

Za Vas smo složili ovu ponudu:
Na našoj stranici postoji određen broj slobodnih mjesta koja bismo voljeli popuniti bannerima Vaše tvrtke, te smo za Vas pripremili male pakete povoljnog oglašavanja, ovisno o Vašim željama i potrebama.
Bitno je naglasiti kako paket, uz banner Vaše tvrtke, u sebi sadrži i promotivni članak na našim stranicama (naše Uredništvo će Vas posjetiti, nazvati ili kontaktirat mailom i popričati o Vašoj djelatnosti, te na temelju toga sastaviti članak s kojim će te zasigurno biti zadovoljni, a koji će biti objavljen na našem portalu, te popraćen fotografijama – ovisno o Vašim željama).

Svaki clanak je potpracen na FB…gdje ima dodatne imperessije (pokazivanje)besplatno..i koj mozemo spojiti s vašem FB profilom…tako skupljate dodatno interesenata za vašu ponudu.

Isto tako, uzimanjem našeg promo-paketa ulazite u naš Poslovni registar, koji će biti trajno prisutan na našem portalu, a koji će biti polazišna točka ugostitelja koji tek otvaraju svoj lokal, ili možda tragaju za specijaliziranom opremom, kao i ljubitelja kave u širem smislu.

U svakom slučaju, voljeli bismo da razmotrite ovu našu ponudu i javite nam što mislite o njoj, a pogotovo bismo cijenili kada biste se za ponudu i odlučili i postali dijelom pravakava.com obitelji.

Ako želite dodatno porazgovarati o mogućim opcijama za Vas, javite nam se i dogovorit ćemo razgovor, a u dodatku Vam šaljemo cjenik naših paketa.

Hvala Vam na Vašem vremenu i veselimo se suradnji!

Srdačno Vaša,
Pravakava.com